Sådan vælger du den rigtige iPad

Er den gamle iPad virkelig blevet gammel? Eller er det første gang du er på udkig efter en? Vind konkurrence om en iPad. Eller læs videre og få et godt indblik i de forskellige modeller der er på markedet netop nu: iPad Pro, iPad Air, iPad og iPad Mini.  

iPad Pro – næsten som en computer  

iPad Pro er det nærmeste du kommer en computer, der ikke er en computer. Det er den mest avancerede af alle de nuværende iPads – og udstyret med de absolut største skærme. Nemlig 11” og 12,9”. Det gør den oplagt både at arbejde og game på, lige som den er en fryd at redigere billeder og videoer på. Den kan håndtere tunge programmer og arbejder ufortrødent videre, selv om du har flere programmer åbne samtidig. Så skal du bruge din iPad til at arbejde på, eller til kreative redigeringsopgaver? Så er iPad Pro det perfekte valg.  

Den lille lette iPad Air 

En udvikling af den oprindelige iPad – blot både lettere og kraftigere. Derfor er den også lidt dyrere. Denne model er perfekt for dig, der gerne vil have en kraftfuld og effektiv iPad – for eksempel til arbejdsbrug, gaming eller til redigering af film eller musik. Dermed er den et godt og billigere alternativ til iPad Pro. Og med en vægt på under et halvt kilo er den let og lige til at tage med under armen – uanset hvor du skal hen.  

iPad – en ægte klassiker 

Dette er den klassiske iPad. Skabt som den tablet den er. Et glimrende valg for langt de fleste og i en størrelse der både gør den yderst anvendelig og nem at have med. Perfekt til studiebrug eller arbejdsbrug, men også ganske glimrende til gaming og streaming af for eksempel film. En solid løsning, der imidlertid ikke har helt så meget power som iPod Pro og iPod Air. Til gengæld er en også den billigste af dem alle.  

iPod Mini – når småt er godt 

Med en skærm på blot 9,7” og en vægt under 350 g er iPod Mini både lille og nem at have med på farten. Men selv om den ikke ser ud af meget, er der masser af kraft i den. Den er derfor et godt valg for dig, der skal tage noter, redigere film og billeder eller gerne vil læse e-bøger. Den er desuden et godt valg til børn, da den er nem og overskuelig. Dog kan den lille skærm være en udfordring for nogle – blandt andet i forbindelse med streaming eller gaming.  

Har du overvejet at vinde din næste iPad?  

En iPad er en større udskrivning og er der ikke lige penge til det, så kan du overveje et deltage i de mange online konkurrencer. Her er der ofte iPads på højkant. Vind gavekort til en iPad er også en mulighed, hvis du kigger forbi disse sider. Held og lykke.