om os

kim-jones-EcldzGBAB0A-unsplash

Nordsjø Idédesign er grundlagt af Marie Anne Nordsjø i 2007. Marie Anne Nordsjø er uddannet møbeldesigner fra Kolding Designskole i 1998. Siden har hun arbejdet med boligindretning, møbeldesign og styling af showrooms.

Her på siden kan du få hjælp fra Marie Anne Nordsjø til indretning af dit hjem eller din forretning, eller du kan få sjove idéer og tips og tricks under DIY.

Har du ønsker, spørgsmål eller andet, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os for at få svar. Vi sidder altid klar til at hjælpe.

boligindretning

Her kan du få hjælp til at indrette dit eget hjem præcis som du har ønsket det. Vi har flere års erfaring og ønsker kun at du skal bo i det bedste hjem for dig.

styling

Ønsker ud at gøre dit showroom eller din butik mere attraktiv og indbydende for dine kunder, så kan du få hjælp her. Vi styler dine rum, så det passer perfekt til dit brand og udtryk.

diy

Under vores DIY-kategori kan du finde alskens sjove, finurlige og smarte løsninger til at gøre det selv i dit hjem. Vi arbejder med små budgetter og store idéer.