Vær mor med manér

Der er ikke noget så overvældende som at blive mor. Her kommer alle følelser i frit spil. Og gerne mere eller mindre på en gang. For det at blive mor er på en gang den bedste følelse i verden – og den mest skræmmende. Det er kombinationen af uendelig kærlighed til den lille ny og en frygt for at fejle. For at miste og ikke slå til. Heldigvis er kærligheden den største og med den med på vejen er det bare at nyde livet som mor. For det bliver aldrig som det var en gang. Til gengæld bliver det fuldt af oplevelser, grin og gråd – og ikke mindst et nyt fantastisk familiemedlem.  

Et liv med masser af ansvar …  

Men det er også hårdt arbejde at være mor. Helt ærligt. For fra første dag har man et lille nyt menneske at passe på. Ikke blot de første dage, uger eller måneder. Men de næste mange, mange år. Et lille nyt menneske som skal have mad og drikke, søvn og sang. Kram og kærlighed. Viden og vejledning. Og som på sigt også skal have en skulder at græde ud ved og gåde råd med på vejen videre, når det er blevet tid til at give slip. Eller i hvert fald forsøge.  

… og oplevelser for livet 

Heldigvis byder livet som mor også på en masse hyggelige timer og en række fantastiske oplevelser. De første skridt. De første ord – som ikke altid er mor. Den første tur på en lidt for stor cykel ned ad villavejen. Mindeværdige oplevelser, som heldigvis står meget længere i erindringen end bunker af lortebleer, nætter med feber og bekymringer og tvivlen om man nu slår til som mor.  

Mor: Et fuldtidsjob 

For at være mor, er et fuldtidsjob. Og det kan derfor være svært at finde tid til sig selv. Mig-tid. Bare i 5 minutter. For er man ikke noget for sig selv, kan man ikke være noget for andre. Heller ikke sine børn. Så det gælder om at gøre noget godt for sig selv. Måske en ny neglelak, et par fine sko når du skal ud med barnevognen eller noget helt nyt tøj, som for en gangs skyld ikke er ventetøj.  

Vær mor med stil – du har fortjent det 

I webshoppen ByStineWinther kan du shoppe lige det der skal til for at kunne være mor med maner – hjemme fra sofaen. Med baby over skulderen. Og holder du godt øje, kan du tilmed være heldig at finde en rabatkode til siden, så du enten kan spare lidt – eller købe mere. Her finder du alt hvad der skal til af tøj, accessories og smykker til dig, der er mor. Og alle andre.