Tid til et billede? Få malet dit næste portræt 

Ved du, hvilket maleri du skal hænge på væggen næste gang? Hvis ikke, kan du jo overveje at få malet et portræt. Nu behøver det ikke at være af dig selv, men så er der forhåbentlig andre mennesker end dig selv, du holder af. Du kan endda få malet et portræt af dit kæledyr, hvis du er lidt sky med mennesker. Læs videre og bliv klogere på, hvem du skal have hængende på væggen.  

Malerier og kunst behøver ikke længere bare være for de få. På Mynewart.dk har du mulighed for at dykke ned i kunsten, som alle i princippet har råd til. Det er både fordelagtigt for kunstneren, der sælger mere og skaber et navn for sig selv, og kunden, der får mulighed for at fylde hjemmet op med kunst og flotte malerier.  

Faktisk er kunsten blevet så nærværende, at du kan få malet et portrætmaleri på bestilling. Det betyder, at du kan få dig selv op at hænge på væggen. Hvis den tanke er lige skræmmende nok, kan du jo overveje et familieportræt eller portrætter af børnene individuelt. Det er i hvert fald en enestående mulighed for at udødeliggøre alle familiemedlemmer en for en.  

Få dit kæledyr op på væggen 

Nej, vi vil selvfølgelig aldrig anbefale dig at få dit kæledyr udstoppet, når det dør. Men et portræt er der vel ikke noget i vejen med. Så kan du få din hund, kat, hest eller hvad du nu har til at rende rundt derhjemme op at hænge på væggen. Så når dyret skal lægges til hvile, så vil din familie have et minde, der kan holde i hundredvis af år fremover, såfremt I passer godt på maleriet. 

Alle malerier fra Mynewart bliver malet med oliemaling. Det betyder, at holdbarhed er rigtig lang, og malerierne kan potentielt holde i masser af generationer. Hvis I gerne vil have noget til eftertiden, ikke bare til jer selv, men også til jeres fjerne efterkommere, så er et portrætmaleri måske lige sagen. 

En hånd ud i fremtiden 

Tænk over de malerier, som har holdt i hundredvis af år på slotte og godser rundt omkring i landet. Tænk på al den historie, de bærer med sig. Hvordan de levede dengang, de sociale forhold og så videre. Spørgsmålene er mange med et vindue ind i fortiden.  

Prøv så at forestille dig, hvis dine portrætmalerier holder lige så længe og hænger på væggen hos dine efterkommere langt ude i fremtiden. Hvad ville de ikke tænke? Ville de studere dig og din familie og måske jeres kæledyr med samme nysgerrig, som vi studerer vores forfædre. Kun tiden vil vise det. Det kan jo også være, du er så heldig at ende på museum.  

Hvis du vil give dig selv muligheden for evigt liv, om det er på et kunstmuseum eller på en væg et sted, så er portrættet gennem Mynewart en fremragende måde at komme i gang på. Du snyder dig selv for muligheden, hvis du ikke gør det, det kan du være helt sikker på.