Tag trygt på ferie uden bekymringer

Ferie kan være en stresset tid. I skal selvfølge huske at pakke al bagagen, slukke for ovnen og lukke alle vinduer. I skulle nødigt have ubudne gæster på besøg, mens I er ude af huset. Et alarmsystem giver dig den tryghed, du behøver, så du ved, at huset er i sikre hænder, mens I er væk. Så kan I slappe af med god samvittighed og få den ferie, I fortjener.

Stresser I også over ferien og alt det, I skal nå? Hvad nu, hvis I har glemt at lukke et vindue? Hvad nu, hvis I får indbrud, mens I er væk på ferie. Med et alarmsystem uden abonnement kan I få den ferie I fortjener og tage af sted helt uden bekymringer.

Alt for mange sidder ved poolen eller ved buffeten og spekulerer på, om huset nu også står der, når de vender hjem igen. Et alarmsystem sørger for at beskytte dit hjem og dine værdier, og du kan finde den løsning, der passer til dig og din bolig.

Fuld kontrol over dit alarmsystem

Med et alarmsystem uden abonnement så slipper du får de ekstra udgifter, der er ved at være tilknyttet en vagtcentral. Det betyder, at hvis der skulle ske noget, mens du er væk, så får du besked direkte på din telefon, og du kan derefter reagerer hurtigt og effektivt. Systemet fungerer derfor også perfekt til hverdagen, når du er på arbejde eller på weekendtur.

Du får fuld beskyttelse over din bolig, når du er ude. Du kan også få et alarmsystem med indbygget kamera, så får du billede tilsendt af, hvem der har sat alarmen i gang. Alarmer kan gå i gang ved et uheld, så der kan være stor fordel i at vide, om det er ubudne gæster eller bare din familie, inden du ringer efter politiet.