Skab en personlig indretningsstil med personlige malerier

Hvis du går meget op i boligindretning, og du elsker at indrette din bolig med de nyeste trends indenfor interiør og styling, så er det sikkert ikke gået din næse forbi, at den største trend indenfor boligindretning i øjeblikket er personlig stil. I mange år har vi skulle indrette os så minimalistisk så muligt, men nu er der blevet plads til personlige detaljer og finurlige løsninger, som hver især er med til at tegne et billede af, hvem der bor i boligen.

Skab en personlig indretningsstil i hjemmet

Der er mange måder at fremme en personlig indretningsstil på. Først og fremmest er farver på væggene en effektiv måde at skabe varme og personlighed i hjemmet, og så er farvede vægge særligt velegnet til at skabe hygge. Dog er det ikke kun nok at male væggene, for blottede vægge kan hurtigt komme til at syne tomme og uden personlighed, hvis der ikke hænges noget op på dem.

Hvis man ønsker at skabe en personlig stil i hjemmet, så er det vigtigt, at hjemmets indretning afspejler dem, der bor der. Oftest er det nipsting, minder og finurlige genstande som afslører, hvem der bor i boligen, men det er også dem, der er med til at give boligen en sans af varme og tryghed. Et hjem er for mange først et hjem, når det føles hjemligt, og det gør det oftest først, når alle vores ting er kommet på plads, og når man lige så småt kan begynde at ane, at nu bor der rent faktisk nogen i hjemmet, som har deres faste fase og deres vante gange her.

Noget andet der kan fremme en personlig indretningsstil er naturligvis fotografier. Fotografier kan ikke mindst afsløre, hvem der bor i boligen, men de kan også være med til at skabe en hjemlig følelse, fordi man kan se tilbage på dejlige minder. En anden måde at bruge disse fotografier til at fremme en personlig indretningsstil er ved at få dem lavet om til malerier.

Det store spørgsmål er altid, hvad man skal hænge op på væggene. For mange er det en stor beslutning, for man skulle jo nødigt gå hen og fortryde eller blive træt af at se på det, når hullet i væggen først er lavet. Dejlige minder bliver man heldigvis aldrig træt af, og det er netop derfor, at Mynewart har knækket koden til kunst, man aldrig bliver træt af at se på.

Få minderne op på væggen

Mynewart omdanner dine minder til malerier. Mynewart er et online galleri, der tilbyder at leve dit bedste ferieminde eller et familieportræt om til et kunstnerisk maleri, som kan pryde dine vægge. Et sådan kunstværk i hjemmet vil uden tvivl fremme en personlige indretningsstil, og så er man desuden slet ikke i tvivl om, hvem der bor der.

Hvis du ikke kan komme i tanke om et fotografi, du gerne vil have op på væggen, så har Mynewart også et stort udvalg af unikke malerier, hvor motivet allerede er bestemt for dig. Det gode ved Mynewart er, at de tilbyder unikke malerier til overkommelige priser, hvilket du kan læse mere om her.