Plej din have hele året 

Sommeren er forbi, og nu er det tid til efteråret. Men hvordan skal du egentlig pleje din have fra nu af? Når solen står lavere på himlen, og regnen falder lidt tungere, så kan haven jo ikke passe sig selv, som den plejer. Nu en havekalender kan du se, hvordan du skal pleje din have hele året. Så kan du få en flot have du kan nyde fra vinteren og frem til efteråret. Læs videre og bliv meget klogere på din have. 

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre med din have, når det bliver efterår? Ingen grund til at gå i panik. Du kan få en flot og velplejet have året rundt med havekalenderen.dk. Her kan du lære meget mere om, hvad du skal gøre ikke bare, når efteråret er over os, men også når vinteren kommer. Du kan gå efteråret i møde med grønne fingre og den bedst mulige information. 

Lad dig inspirere til en smuk sommerhave 

En af de smukkeste planter vi kan få til haven er forglemmigej. Den lyser haven op i en skøn blå farve, og den behøver ikke ret meget pleje, før den dukker op. Det er en flerårig plante, hvilket betyder, at den faktisk dukker op år efter år. Så behøver du slet ikke spekulere på, hvordan den klarer sig, du skal bare så den i jorden, så kommer den op helt af sig selv.  

Der findes mange arter af forglemmigej til haven. Du kan også plante en hel mark af dem, hvis du har lyst. Selvom selve planten visner om vinteren, så holder rødderne sig i dvale indtil foråret, hvor den begynder at spire frem igen. Den passer sig selv, så du ikke behøver at bekymre dig over, om den nu klarer sig, som den skal. 

Gå i haven året rundt 

På havekalenderen kan du finde informationer om mange forskellige slags planter og blomster, du kan sætte i jorden hele året. Selvom jorden langsomt bliver tørrere og mere grå hen imod vinteren, så er der stadig masser af gode grunde til at gå i haven. Havekalenderen giver dig inspiration til, hvad du kan gøre året rundt, måned for måned i din have. Find inspiration så du kan få lige præcis den have, du altid har drømt om.