Få godt gang i parforholdet igen 

Der kan være mange grunde til at genfinde kærligheden sammen igen. Måske er livet gået lidt i stå, I falder ned i de samme rutiner igen og igen, og der mangler lidt den samme nysgerrighed og interesse, som var så dominerende i begyndelsen. Hvem der bare var forelsket igen, tænker I nok. Læs videre og bliv klogere på, hvordan I genopliver kærligheden i parforholdet endnu en gang.  

Der kan ikke være nogen tvivl om, at hverdagen i et parforhold kan være rar. Pludselig er man ikke alene om at spise længere, og der er altid nogen til at se en god Tv-serie med. Men hverdagen kan også være præget af hår i afløbet, et opslået toiletbræt og leverpostejmadder. Og når først hverdagen er groet fast på den måde, så handler det om at finde frem til kærligheden igen.  

Lovebuddy kan hjælpe dig. Her finder du gode råd til, hvordan du finder gnisten sammen med partneren og kæresten igen. Det behøver ikke være så svært, hvis først I prioriterer tiden sammen. Med de rigtige værktøjer skal I nok genfinde den gnist, der bragte jer sammen i første omgang.  

3 tips til et sundt parforhold 

Det kan være svært at vide, hvor man lige skal starte, hvis man skal have gang i parforholdet igen. Her får du derfor 3 tips til, hvad du kan gøre sammen med din partner. 

  • Lyt til hinanden 

Det lyder som en kliché, men det er ikke så let, som man måske skulle tro. Det er derfor vigtigt, at den anden føler sig set og hørt, uanset om I er mand eller kvinde, og hvordan I er sammen. Og det kan man kun blive, hvis man lyttes til. Lad være med at afbryde og lad den anden tale ud.  

  • Undlad at dømme 

Når du lytter, så gælder det om ikke at dømme, hvad den anden siger eller tænker på. Den anden skal føle sig fri til at tænke og tale, som de har lyst til, og du kan styrke tilliden ved at give rum og plads til det. 

  • Forbliv nysgerrige på hinanden og stil spørgsmål 

I et parforhold er det vigtigt, at I bevarer nysgerrigheden til hinanden. På den måde anerkender I hinanden som mennesker og ikke bare som kærester. Det giver jer måske også mulighed for at lære nyt om hinanden, hvilke interesser I har, og hvad fremtiden skal bringe for jer begge to sammen og hver for sig.